....


Jag kan bara inte tro det, man.
Bara en natt av dessa tankar.
Kan inte få detta ur mitt huvud, ja.
jag älskar dej fortfarnade..


por que te amo .. ?

Ljuga om jag sa att utan dig livet går vidare,Det gör inte ont ditt spel och slutligen lyckades vi glömma dig. Att säga som inte påverkar mig och se en annan,Jag skulle inte tro mig eller ej.Skulle titta i spegeln och kärleksfulla dåre, Eftersom jag älskar dig och jag älskar,Jag kan inte hitta hur man glömma dig
Att rippa din kärlek rot. Eftersom jag älskar dig och jag är fortfarande kvar, Jag skulle inte kyssa dig igen
Och vid din sida att vakna. Eftersom jag älskar dig fortfarande

Ditt minne är närvarande i allt omkring mig
Det finns ingen glömmer att avstånd och ta dig ur mitt hjärta
Jag saknar varje ögonblick jag spenderat med dig
Mitt liv utan din kärlek jag svär att det är ett straff
Återgå till mig igen Jag ber om ursäkt


livet leker ..



ALLOO bloggen :)

Har varit i skolan till klockan 3 :) sen så stcak man hem och chillade lyssnade på musik och pluggade som alltid
har inte varit på den bästa hurmören men vad spelar roll, sen med tiden så släpper man allt fan, håller på alllt släppa allt som jag har haft i huvudet , börja rensa allt skit  mitt huvud ! men livet leker fortfarande .... samma skit hela tiden , man ta skitet sen dra man bara där i från som vinden !
jaa nyy bild som ni ser ! blev nöjd med dej (Y) men nu ska man sitta och plugga lite innan man göra något annat !<3 pusskram

Maira-teresa.Olivares

Måndag vad kan bli bättre än de i dag (a)




hejsan bitchhheess :)
idag blev det en lyckad dag ! skolan var som alltid seg och rolig som alltid efter skolan så fixar man sej sen kollar man på film :) mmhhh .... hahah ne men fick  en underbar dag i dag :D ! <3
sen så pluggade man lite och sånt och i mon har man idrott faaan .... :(( men jaja :D


you make me crazy ;)

hopppet är över... allt är som rinnade vatten :) <3

Vi har slut på ord
Vi har slut på tid
Vi har slut på grund
Verkligen, varför är vi tillsammans?
Vi båda vet att det är över, baby
Nedre raden
Det är bäst vi inte ens prata alls

Kalla mig inte ens om jag skulle över ditt sinne
Tillräckligt hårt, jag behöver inte höra din röst på mina meddelanden
Låt oss bara allt slutar
Dess nog bättre
Så om jag inte tillbaka dina samtal dess orsak

För jag tänker inte komma tillbaka
Jag stänger dörren
Jag brukade vara snubbla över saknar dig
Men jag är inte längre
Jag fick bilden telefon
Baby, din bild borta
Jag kunde inte stå för att se ditt leende.


denna texsten mennas inte till någon :D !


ROBERT HELLGRE !

 
sååå köra folk där har ni en bild på robert som tvingde mej att lägg upp denna !!! ..... :O
är han inte för cool ;) ? HAHA

sov dags snart :)



shlulululu habibis :)

i dag varit en rätt så chill dag varit hon systrarna! Sen så var med ajla :D myspys ikv .
sen ahr ajg varit inne på msn och fb lite :) , snackat med en  kille som heter Robert hellgren ! och han tror att han är så bääst men du ska veta att du är inte det och plus bara för att jagär så snäll och göra en lägg om dej behöver du inte få ett leende på läpparna för det för tjänar inte du ! min älskade FAG rober hellgren :D <3
PÖÖÖSSSS på dej söta bästa kompis <3

sant så snat!<3



som ni ser på bilden så stämmre det till 100%
bara när ni ser mitt leende och sånt så ser jag ut som en snäll tjej och sånt :)
men sak säga en sak jag är en ingen änge jag är en devil innom kroppen :)<3
men inte så himmla devil jag ockås snäll :D <3
pööskram <3

söndag :)



hejsan bloggen , terrelina is back :D
sorry att jag inte har bloggat på bra tag men har haft mycker att göra, och har varit lite nere också, skolan det går framåt en vad jag trode. Har pluggat varje dag nu fan känner men stolt som har tvingat mej själv att plugga när jag inte vill :)(Y)
fan sitter och tänke och sånt, fick ett sms nyss av bebisen <3 fan vad vi saknar dej kevin och ni andra !<3
exakt ett halv år i dag sen du gick bort <3 må gud ta hand om er <3
och en annan sak med kom på att i går kväll skulle det har varit 7 månder med mitt ex !
och har varit 1 månda singel !, men saknar tiderna tillbaks man hoppas man kan upp fylla dom med ibland så går det inte som man vill ... och det suger fan.. !<3

idag blir det myspys med älsklingen kommer hem till mej :)<3
ska kolla på film med henne :)<3 och sncka med saker<3 runt om kring <3

pusskram: Maira-teresa. Olivares

en texst som jag skrev på svenska :D

tjjaa bloggen !
i dag så hade man skol foto min brors tjej fixa mitt hår :) sen stack man raka vägen till skolan , älskligen mötte upp mej på vägen och älsklingen är ( yasmin ) <3
stack in til skolan och tog böckerna och sån skit , stack till min svenska med coffe o ali
i svenskan så skulle vi skriva något grovt hahah s jag satt och skrev denna texsten som alla kanske ha läst innan :) men jaja jag tyckte den var riktig grovft till någon tjej ler kille ..:P men jaja skolan var rätt så okej :) <3




ta dina drömmar, dina löften, våra minnen, alla foton, ja ta allt som du vill ha.
jag tänker inte stanna kvar, spara dina tårar, din förklaring.
packa din väska o dina saker.
glöm våra drömmar, våran sång.
gå här ifrån och vänd inte om.


DE 10 VANLIGASTE DIETMISSTAGEN








Du kanske tycker att du gör allt rätt, men det är faktiskt fullt möjligt att din kosthållning och ditt träningsprogram istället hindrar dig från att nå din målvikt. Se listan över de tio vanligaste misstagen man gör när man försöker minska i vikt.






Här är listan som sheknows.com gjort:


1. Det vanligaste sättet för kvinnor att försöka gå ner i vikt är att panikbanta. Men det finns flera problem med att äta för lite, dels förlorar du i muskelmassa, vilket innebär att även om du blir smalare och går ner i storlek så kommer du ändå inte bli fast i kroppen, dels sänker banting din ämnesomsättning. Därför är det bättre att satsa på mer träning, än mindre mat, om du vill gå ner i vikt.

2. Många kvinnor fokuserar på vad vågen visar istället för vad de ser i spegeln. Vad vågen visar är ofta inte representativt för hur kroppen ser ut. Om du tränar på rätt sätt kommer du att bygga muskler och förlora fett. Om du förlorar fem kilo i fett och går upp fem kilo i muskler kommer du inte märka det på vågen, men du kommer se det i spegeln. Hur du ser ut och hur du känner dig har lite att göra med vad vågen visar.

3. När man börjar träna satsar man ofta på kondition, men konditionsträning är mest ett sätt att bränna fett under själva passet. Satsa istället på träning som ökar din förbränning även efter att passet är avslutat, till exempel styrketräning.

4. Du har hört det förr, frukosten är det viktigaste målet under dagen. Men vet du varför? När du vaknar på morgonen är kroppen utsvulten. Om den inte får den näring den behöver börjar den bryta ner muskler för att få energi. Eftersom musklerna påverkar ämnesomsättningen förstörs kroppens förmåga att bränna kalorier.

5. En del använder bantingspiller, men faktum är att få om ens några verkligen fungerar. Ett sunt förnuft är den bästa, säkraste och mest långsiktiga vägen till att gå ner i vikt.

6. Att äta för sällan är ett annat vanligt misstag. Tre mål om dagen är för lite, helst ska man få i sig två mellanmål däremellan. De flesta kvinnor äter för lite under dagen och är utsvultna till middagen då de istället äter för mycket. Det största målet blir sent på dagen då man har minst chans att förbränna det.

7. Att äta fel slags mat är också en vanligt misstag. Med ett packat schema är det svårt att planera sin kost. Men om du vill gå ner i vikt måste du laga mat och skippa alla snabba, onyttiga alternativ.

8. Mat kan ibland vara ett sätt att hantera jobbiga känslor som ilska, nedstämdhet men även glädje och oftast är det sötsaker som slinker ner i de här fallen. Här gäller det att bryta mönstret och klippa det känslomässiga bandet till mat.

9. Försök vara konsekvent. När man väl börjar slarva med frukost eller träning är det svårt att komma tillbaka. Utan konsekvens är det svårt att nå hållbara resultat.

10. Brist på sömn är en förbisedd faktor. Om du gör allt rätt men fortfarande inte går ner i vikt är det dags att se över dina sömnvanor. Kommer du i säng i tid? Får du tillräckligt många timmars sömn? För lite sömn kan resultera i att stresshormonet kortisol ökar vilket kan göra att kroppen inte släpper ifrån sig fett utan tvärtom lagrar det.


SÅ BLIR DU PIGGARE !










Känner du dig trött och hängig i sommarvärmen? Du kan ha drabbats av järnbrist och då är det dags att ladda upp med linser, bär och kött.




Trötthet, huvudvärk och dåligt humör är bara några tråkiga symptom på järnbrist. Har du dåliga blodvärden blir ditt immunförsvar också sämre, du får svårare att minnas och att koncentrera dig.

Tyvärr är tillståndet vanligt bland fertila kvinnor eftersom de förlorar mycket blod under menstruationen. Enligt Livsmedelsverket ska kvinnor mellan 18 och 30 år få i sig 15 milligram järn per dag, medan män i samma ålder bara behöver 9 milligram.

Du får reda på om du har järnbrist genom att göra ett enkelt blodprov på vårdcentralen. Visar det sig att dina värden är för låga, gäller det att se om matvanorna.

Kött, särskilt nötkött, vilt och klassikern blodpudding innehåller massvis med järn. Är du vegetarian, fyll i stället tallriken med gröna grönsaker, baljväxter som ärter, bönor och linser, bär som jordgubbar och hallon och mängder av torkad frukt.

För att kroppen ska kunna tillgodogöra sig järnet måste du också få i dig tillräckligt med c-vitamin. Frossa i citrusfrukter, nypon och olika grönsaker. Ge järnet med rätt kost så ska du se att du snabbt blir piggare!

Som tur är får vi ingen mens som gör att vi får mindre järn o kroppen eftersom vi äter minipiller. Innan kände vi oss ganska trötta tack vare det. Nu äter vi även extra järntabletter eftersom det hjälper mot trötthet och järnbrist. Det kan även hjälpa mot håravfall.

SÅ BLIR DU PIGGARE !










Känner du dig trött och hängig i sommarvärmen? Du kan ha drabbats av järnbrist och då är det dags att ladda upp med linser, bär och kött.




Trötthet, huvudvärk och dåligt humör är bara några tråkiga symptom på järnbrist. Har du dåliga blodvärden blir ditt immunförsvar också sämre, du får svårare att minnas och att koncentrera dig.

Tyvärr är tillståndet vanligt bland fertila kvinnor eftersom de förlorar mycket blod under menstruationen. Enligt Livsmedelsverket ska kvinnor mellan 18 och 30 år få i sig 15 milligram järn per dag, medan män i samma ålder bara behöver 9 milligram.

Du får reda på om du har järnbrist genom att göra ett enkelt blodprov på vårdcentralen. Visar det sig att dina värden är för låga, gäller det att se om matvanorna.

Kött, särskilt nötkött, vilt och klassikern blodpudding innehåller massvis med järn. Är du vegetarian, fyll i stället tallriken med gröna grönsaker, baljväxter som ärter, bönor och linser, bär som jordgubbar och hallon och mängder av torkad frukt.

För att kroppen ska kunna tillgodogöra sig järnet måste du också få i dig tillräckligt med c-vitamin. Frossa i citrusfrukter, nypon och olika grönsaker. Ge järnet med rätt kost så ska du se att du snabbt blir piggare!

Som tur är får vi ingen mens som gör att vi får mindre järn o kroppen eftersom vi äter minipiller. Innan kände vi oss ganska trötta tack vare det. Nu äter vi även extra järntabletter eftersom det hjälper mot trötthet och järnbrist. Det kan även hjälpa mot håravfall.

SEX GÖR DEJ SNYGG !!





Men det vet vi ju redan lr? Så ha massor ;) Kanske inte med massa olika hela tiden men med en o samma! Skämtosido, ha det med vem fasen ni vill! ;P






Här är sätten som sex gör dig snyggare på.

Din hy åldras långsammare

Sexuell njutning frigör massor av hormoner i kroppen, bland annat endorfiner och oxytocin. Dessa får dig att må bra, men de kan också reparera skador på hudcellerna, från rökning, stress och uv-strålning. 
 
Du sover bättre
Det är inte för intet som det kallas "skönhetssömn" – vi är alla vackrare efter en god natts sömn. Och att få en orgasm strax innan läggdags gör att kroppen slappnar av och du får lättare att somna. Det kan också förbättra kvaliteten på din sömn.

Din hy återfuktas
När du svettas under sexakten frigörs naturliga oljor i huden, bland annat linolsyra, som återfuktar och mjukgör din hud, skriver Marie Claire.

Du bränner kalorier
Sex kan vara rena rama träningspasset, som är bra för både hjärtat och figuren. Blodcirkulationen ökar, stressen minskar och humöret höjs.


Söndag myspys , sjuk och hurmören upp och ner ! kknnnaas



hejsan alla gott folk ocde snygga där ute;) du vet vem du är ... ! :D

i trosdag så kom syrran från göteborg hem till oss med hennes bran ,skolan är kul men rasterna är helt dödt!
men häår så plugga man hårt för sina betyg . och i fredags så var med i skolan hade 4 lektioner bara gött (A) sen efter skolan så sticker man hem och fixa sej innan man möter upp robert och de adnra !
haha kul hade man sen skulle robert åka på lägger! sen stack jag och coffe till gården var där lite sen kommer honia och laureta sen så dra man till de andra tjejerna och ha små kul :D !!
underba kväll ! :) gaaaassooolliinnaa hahahaha :P
och på lördag så var man lite up och ner :( men sen gick det över hade fult upp i lördags och i dag så ska man villa och plugga , och har varit deppig för en person  fösöker låta det gå men det går inget det gör så jävla ont att jag vill bara gråta men det går inte  allt jag har sackt från första början du måste tror på allt ! <3 puss
nu ska man plugga vidare och plugga sen kankse bli det myspys ! <3
pusskram : Maria-teresa. Olivares

i know your not going to text back,...but i cant help but keep checking my phone :/.

skolan håller på ta koll på mej .... rasterna dom suger hårt
finns det inget roligt i skolan man kan göra ... :O
jajaj fredag nu , så ska man chillla och fetsa bara ! :D gööött  pusskram

turkiet 2010 !


älskar dej och dej bara !!

Jag är van vid dig, du är en del av mitt liv. Allt jag sa älskling, Jag har inget att dölja..... <3 :$

RSS 2.0