Litet shampoo

Vet ni att shampoo är en viktig del för att vårt hår ska må bra? Och vet att många frågar mig om hur jag fixa mitt hår. Men egentligen är inte de det viktiga, utan hur håret mår! Många frisörer säger att man ska tvätta håret en gång i veckan och bara sen använda hårinpackning. Tror inte riktigt på det. Har prövat det, det funkade inte alls! Men varannandag tvätt räcker. Men här kommer ett litet inlägg om just shampoo!För allt hår, så behövs lite olika produkter. Har du fett/torrt eller slitet hår, så anpassa dina produkter efter det. Med dessa produkter utgår jag från en "normal" hårtyp.

Glansgivande shampoo.

Genom att använda ett glansgivande shampo, så framhäver du hårets lyster, och gör det lite mer elegant. Ser ju väldigt vackert ut med ett glänsande svall, eller hur? Även fast man inte vill ha jätteglänsande direkt, så är lite "gläns" bra för ditt hår ;)

Volymshampoo.

Volymshampo lyfter håret och ger det en lätt och naturlig volym. Med volym kan du arbeta dig fram till snygga frisyrer, håret känns inte så platt och tråkigt längre. Ett volymshampo kommer du långt med. Speciellt när shampoot kan ge lite volym, så slipper du tupera mycket om du vill ha volym. Tupering är något som sliter fruktansvärt på håret.

På bilden ser vi olika shampon, som både är volym och glansgivande shampon. Du kan hitta dem i matvarubutiken, men längst ner till höfer har vi ett frisörshampo. Märkena är Elvital, Gliss, Matrix Biolage, och TRESemmé. Du kan även hitta ett helt annat shampo som passar just dig. Det handlar om att hitta sina egna produkter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0